Bonus varje månad med
Shell Mastercard

Om du har eller skaffar Shell Mastercard får du tillgång till BonusPumpen. BonusPumpen är uppdelad i tre olika nivåer. Vilken nivå du tillhör varje månad baseras på hur mycket du tankat för på Shell. För att passa just dig baseras sedan din bonus på månadens samtliga köp på Shells stationer.

Dryck, smörgås, spolarvätska eller lite extra drivmedel sitter aldrig fel när du är ute och kör.

GULD
TANKAT: 
över 100 l/mån. Bonus: värdecheck 50 kr drivmedel.

SILVER
TANKAT: 
50–99 l/mån. Bonus: t ex kaffe och bulle, valfri smörgås, större dryck eller rabatt på spolarvätska.

BRONS
TANKAT: minst 30–49 l/mån. Bonus: t ex kaffe, glass, tidning, dryck eller frukt.

Läs mer och ansök!

 

 

Shell/7-Eleven - Tvätta bilen i en miljömärkt biltvätt!

Tvätta bilen i en miljömärkt biltvätt!

Behöver du hyra släpvagn?

På Shell/7-Eleven hittar du Carewash, biltvätten som tar hänsyn till miljön. Nu har dessutom 72* av Carewash biltvättar blivit Svanenmärkta. Det gör Shell/7-Eleven till den kedja som erbjuder
flest miljömärkta biltvättar i hela Sverige! Förutom att bilen blir ren och fin minskar du utsläppen av olja och tungmetaller med 90 % jämfört med tvättar utan reningsverk. Du betalar med Shellkort samt med bank- och kreditkort, eller kontant. Rent nöje!

Boka ditt släp på Shell/7-Eleven direkt via vår onlinefunktion. Vi har släpvagnsuthyrning på 92 av våra stationer, ifrån Trelleborg till Haparanda. I Stockholm har vi 13 stationer där du kan hyra släpvagn, i Göteborg 9 och i Malmö 4. Du bokar enkelt ditt släp via vår bokningstjänst 

Behöver du hyra bil?

 
På 25** av våra Shell/7-Eleven stationer har vi även utlämning av Europcar.
Du hittar dem enkelt via vår karta
 
 

 

*) 72 st. av Shell/7-Elevens 83 st. Carewashtvättar är Svanenmärkta (2017-08-17). Vi reserverar oss för ev. tryckfel och lokala avvikelser.
**) 2017-08-28