Tanka och få rabatt på biltvätt
1 liter = 1 kr*

 

Under hösten kör vi ofta bilen genom smutsiga vattenpussar och löv.  Behovet av att hålla bilen ren är stor, både för att vara snygg i trafiken och för att bilen ska må bra.  Med andra ord, hösten är en period då vi gärna vill påminna lite extra om våra fina biltvättar genom ett bra erbjudande. Så nästa gång du tankar; kom ihåg att för varje liter du tankar får du 1 kr rabatt på biltvätt.

Helt enkelt lite frihet att tvätta ofta och till ett bra pris.

Välkommen!

 

 

Shell/7-Eleven - Tvätta bilen i en miljömärkt biltvätt!

Tvätta bilen i en miljömärkt biltvätt!

Behöver du hyra släpvagn?

På Shell/7-Eleven hittar du Carewash, biltvätten som tar hänsyn till miljön. Nu har dessutom 72* av Carewash biltvättar blivit Svanenmärkta. Det gör Shell/7-Eleven till den kedja som erbjuder
flest miljömärkta biltvättar i hela Sverige! Förutom att bilen blir ren och fin minskar du utsläppen av olja och tungmetaller med 90 % jämfört med tvättar utan reningsverk. Du betalar med Shellkort samt med bank- och kreditkort, eller kontant. Rent nöje!

Boka ditt släp på Shell/7-Eleven direkt via vår onlinefunktion. Vi har släpvagnsuthyrning på 92 av våra stationer, ifrån Trelleborg till Haparanda. I Stockholm har vi 13 stationer där du kan hyra släpvagn, i Göteborg 9 och i Malmö 4. Du bokar enkelt ditt släp via vår bokningstjänst 

Behöver du hyra bil?

 
På 25** av våra Shell/7-Eleven stationer har vi även utlämning av Europcar.
Du hittar dem enkelt via vår karta
 
 

 

*) Erbjudandet gäller t o m 2017-12-03 på Shell/7-Elevenstationer i Sverige med biltvätt. Rabatten gäller för tvättprogrammen L och XL. Max 70 kr rabatt (motsvarande 70 liter drivmedel). Tvättrabatten ges vid tankningstillfället. Tvätten måste nyttjas enligt den lokala stationens bestämmelser. *72 st. av Shell/7-Elevens 83 st. Carewashtvättar är Svanenmärkta (2017-08-17). Vi reserverar oss för ev. tryckfel och lokala avvikelser.
**) 2017-08-28