Det är med frihet i tanken
vi älskar bilen

Tanka lite extra och låt bilen ta dig till den där sjön där pimpelfisket brukar vara så bra, eller till hockeyrinken som barnen gillar, eller varför inte till den mysiga skidorten familjen alltid längtar till. Vintern öppnar upp för massor av härliga aktiviteter. Ta tillvara på dem, för med bilen som utgångspunkt finns alla möjligheter att ta sig dit du vill, när du vill.

Med frihet i tanken blir vintern så mycket härligare. Det är för sådana saker vi älskar bilen.

 

Läs mer om varför vi älskar bilen!

 

 

Shell/7-Eleven - Tvätta bilen i en miljömärkt biltvätt!

Tvätta bilen i en miljömärkt biltvätt!

Behöver du hyra släpvagn?

På Shell/7-Eleven hittar du Carewash, biltvätten som tar hänsyn till miljön. Nu har dessutom 72* av Carewash biltvättar blivit Svanenmärkta. Det gör Shell/7-Eleven till den kedja som erbjuder
flest miljömärkta biltvättar i hela Sverige! Förutom att bilen blir ren och fin minskar du utsläppen av olja och tungmetaller med 90 % jämfört med tvättar utan reningsverk. Du betalar med Shellkort samt med bank- och kreditkort, eller kontant. Rent nöje!

Boka ditt släp på Shell/7-Eleven direkt via vår onlinefunktion. Vi har släpvagnsuthyrning på 92 av våra stationer, ifrån Trelleborg till Haparanda. I Stockholm har vi 13 stationer där du kan hyra släpvagn, i Göteborg 9 och i Malmö 4. Du bokar enkelt ditt släp via vår bokningstjänst 

Behöver du hyra bil?

 
På 25** av våra Shell/7-Eleven stationer har vi även utlämning av Europcar.
Du hittar dem enkelt via vår karta
 
 

 

*) 72 st. av Shell/7-Elevens 83 st. Carewashtvättar är Svanenmärkta (2017-08-17). Vi reserverar oss för ev. tryckfel och lokala avvikelser.
**) 2017-08-28