Betala dina drivmedel säkert och bekvämt på Shell

Med ditt och andra kunders bästa för ögonen är vår ambition att hela tiden ligga i framkant och utveckla nya, smidiga och säkra betalningslösningar. Av lika hög kvalitet som det du tankar hos oss.

Vilken lösning passar dig bäst?

  • Med kort och kod. Du kan betala med kort på alla våra pumpar. Parkera vid pumpen, betala och tanka. Tänk på att skydda din kod genom att alltid hålla en hand ovanför när du slår in koden.
  • Med mobilen. Ladda ner St1-Appen och aktivera FuelPay. Du väljer pump och godkänner betalning direkt i din mobil.
  • Med kontanter. Köp en voucher* (värdebevis) i butiken på önskat belopp. Vouchern använder du sedan i utomhusterminalen när du tankar.
  • Betala kontaktlöst (NFC). Gäller vid köp av voucher inne i butiken om du t ex glömt din kod.

 

*Köp av voucher kan inte göras med våra drivmedelskort då det enligt våra villkor förutsätter en produktkod, samt redovisning av moms som enligt enligt lag måste stå på fakturan.

 

Med satsningen på betalterminaler vid alla pumpar, mobilbetalning (FuelPay) och voucher vill vi erbjuda fler möjligheter att betala smidigt. För att maximera säkerheten kräver vi fr.o.m. nu alltid kortbetalning med kod.

Vi hoppas att du uppskattar våra satsningar på smidiga betalningslösningar som dessutom leder till en säkrare miljö för såväl dig som för våra medarbetare.