Välkommen till Shell/7-Eleven

På Shell/7-Eleven hittar du Carewash, biltvätten som tar hänsyn till miljön. Redan idag är 72 av våra Carewash biltvättar Svanenmärkta och vi arbetar ständigt för att fler och fler ska bli det. Det gör Shell/7-Eleven till den kedja som erbjuder flest miljömärkta biltvättar i hela Sverige! Hos oss kan du också hyra släp och hämta ut din hyrda Europcar.

 våra bensinstationer kan du förutom att tvätta bilen även tanka, hyra släp och hämta hyrbil från Europcar, hitta fräsch snabbmat, gott kvalitetskaffe, biltillbehör och mycket mer.   

 

Shell/7-Eleven - Tvätta bilen i en miljömärkt biltvätt!

Tvätta bilen i en miljömärkt biltvätt!

Behöver du hyra släpvagn?

På Shell/7-Eleven hittar du Carewash, biltvätten som tar hänsyn till miljön. Nu har dessutom 72* av Carewash biltvättar blivit Svanenmärkta. Det gör Shell/7-Eleven till den kedja som erbjuder
flest miljömärkta biltvättar i hela Sverige! Förutom att bilen blir ren och fin minskar du utsläppen av olja och tungmetaller med 90 % jämfört med tvättar utan reningsverk. Du betalar med Shellkort samt med bank- och kreditkort, eller kontant. Rent nöje!

Boka ditt släp på Shell/7-Eleven direkt via vår onlinefunktion. Vi har släpvagnsuthyrning på 92 av våra stationer, ifrån Trelleborg till Haparanda. I Stockholm har vi 13 stationer där du kan hyra släpvagn, i Göteborg 9 och i Malmö 4. Du bokar enkelt ditt släp via vår bokningstjänst 

Behöver du hyra bil?

 
På 25** av våra Shell/7-Eleven stationer har vi även utlämning av Europcar.
Du hittar dem enkelt via vår karta
 
 

 

*) 72 st. av Shell/7-Elevens 83 st. Carewashtvättar är Svanenmärkta (2017-08-17). Vi reserverar oss för ev. tryckfel och lokala avvikelser.
**) 2017-08-28