Om våra bensinstationer

Oavsett om du behöver tanka, få i dig något gott att dricka eller äta, hyra släp eller hitta en biltvätt, finns Shell/7-Eleven till för dig. Du hittar oss på trafikintensiva lägen i städer och på resan utmed riks- och europavägar, i Sverige, Norden, och Europa.

Shell/7-Eleven - perfekt par på väg

På 106 av våra Shell bensinstationer runt om i landet hittar du även
7-Elevenbutiker. Utbudet är stort och anpassat för dig och din bil. Dessutom kan du hämta och lämna in paket, posta brev, överföra pengar och boka biljetter. Välkommen in!

Välkommen till någon av våra Svanenmärkta biltvättar

På Shell/7-Eleven hittar du Carewash, biltvätten som tar hänsyn till miljön. Nu har dessutom fler än 67 av våra Carewash biltvättar blivit Svanenmärkta. Det gör Shell/7-Eleven till den kedja som erbjuder flest miljömärkta biltvättar i hela Sverige! Förutom att bilen blir ren och fin minskar du utsläppen av olja och tungmetaller med 90 % jämfört med tvättar utan reningsverk. Rent nöje!

Läs mer på om biltvättarna på Shell/7-Eleven här

Boka släpvagn

På Shell/7-Eleven kan du hyra släpvagn. Vi har flera olika typer av släpkärror. Öppna flag och täckta skåp. Här kan du se vilken typ av släpvagn din närmaste Shell/7-Elevenmack har.

Tillgänglighet utöver det vanliga

Det finns 170 Shellstationer i Sverige och mer än 11 000 stationer i hela Europa säljer Shells bränslen och tjänster. Du som har ett euroShellkort använder din PIN-kod även på våra utländska stationer och förutom att tanka kan du även betala motor- , tunnel- och broavgifter samt bärgningstjänst via Assistancekåren.

St1 ingår i vårt erbjudande

Du kan också använda ditt euroShellkort, Shell Card, och Shell MasterCard på samtliga St1-stationer i Sverige, som är strategiskt utspridda hela vägen från Ystad till Haparanda. St1 erbjuder bensin, diesel och E85 på stort sett alla stationer. Och betalningen sköter du enkelt och säkert i moderna betalningsterminaler. Du har tillgång till närmare 500 stationer med ditt euroShellkort, Shell Card, eller Shell MasterCard.

Din närmaste Shell- och St1-station hittar du under Bensinstationer.