Modern teknik spar på miljön

På Shell använder vi automatisk nivåmätning för att kontrollera hur mycket drivmedel det finns i cisternerna. Åkerierna som levererar drivmedel till stationerna kan då planera leveranserna av nytt drivmedel. På så vis får våra stationer bara leveranser när det är nödvändigt, vilket gör att vi sparar på miljön.

Stationssystem

Vår IT-avdelning och vår serviceleverantör kan koppla upp sig mot våra stationssystem. Man kan då felsöka och uppdatera programvaran i stationens datasystem och betalterminaler utan att vara på plats på stationen. Tack vare denna organisation kan vi snabbt och effektivt lösa problem och rätta fel utan att behöva åka ut till stationen.

Betalterminaler

Vi har investerat i moderna betalterminaler godkända av bankerna för att vi ska kunna erbjuda säkra betalningar av ditt drivmedel.

Prisskyltar

Vi visar priset på drivmedel med elektroniska prisskyltar med LED-belysning. Det gör att vi har låga driftskostnader och är ytterligare en anledning till att vi alltid kan erbjuda konkurrenskraftiga pris. Dessutom är det lätt att se våra priser från långt håll.