Om våra bensinstationer

Oavsett om du behöver tanka, få i dig något gott att dricka eller äta, hyra släp eller hitta en biltvätt, finns vi till för dig. Du hittar oss på trafikintensiva lägen i städer och på resan utmed riks- och europavägar, i Sverige, Norden, och Europa.

Shell med butiker 

På våra 104 Shell bensinstationer runt om i landet hittar du även butiker. Utbudet är stort och anpassat för dig och din bil. Dessutom kan du hämta och lämna in paket, posta brev, överföra pengar och boka biljetter. Välkommen in!

Välkommen till någon av våra Svanenmärkta biltvättar

På Shell hittar du biltvättar som tar hänsyn till miljön. större delen av våra biltvättar är Svanenmärkta. Det gör Shell till den drivmedelskedja som erbjuder flest miljömärkta biltvättar i hela Sverige! Förutom att bilen blir ren och fin minskar du utsläppen av olja och tungmetaller med 90 % jämfört med tvättar utan reningsverk. Rent nöje! 

Boka släpvagn

På Shell kan du hyra släpvagn. Vi har flera olika typer av släpkärror. Öppna flag och täckta skåp.

Här kan du se vilken typ av släpvagn din närmaste Shellmack har.

Shellmack med Välkommen in butik

Shellmack med 7/11 butik

 

Tillgänglighet utöver det vanliga

Det finns 170 Shellstationer i Sverige och mer än 11 000 stationer i hela Europa säljer Shells bränslen och tjänster. Du som har ett Shell Företagskort använder din PIN-kod även på våra utländska stationer och förutom att tanka kan du även betala motor- , tunnel- och broavgifter samt bärgningstjänst via Assistancekåren.

St1 ingår i vårt erbjudande

Du kan också använda ditt Shell Företagskort, Shell Privatkort, och Shell MasterCard på samtliga St1-stationer i Sverige, som är strategiskt utspridda hela vägen från Ystad till Haparanda. St1 erbjuder bensin, diesel och E85 på stort sett alla stationer. Och betalningen sköter du enkelt och säkert i moderna betalningsterminaler. Du har tillgång till närmare 500 stationer med ditt Shellkort.

Din närmaste Shell- och St1-station hittar du under Bensinstationer.