Med frihet i tanken älskar vi bilen!

Bilen tar oss inte bara från a till ö. Nej, bilens betydelse är mycket större än så. Den ger oss frihet att göra det vi vill ­– när vi vill. Den förenklar vardagen och den ger semestern nästan obegränsade möjligheter.

Tanka lite extra och låt bilen ta dig till den där fiskeudden där havet brusar och det nappar så bra, eller till skogsdungen där grillkorven smakar som bäst, eller varför inte till den där golfbanan du alltid velat pröva.
 
Sommaren kanske går mot sitt slut men än finns det många härliga kvällar och helger att ta vara på. Gör det! Med bilen som utgångspunkt finns alla möjligheter att behålla sommarkänslan lite längre.
 
Med frihet i tanken tar du dig dit du vill och förlänger sommaren. Det är just därför vi älskar bilen. Inte för att det är en bil, utan för allt den möjliggör.
 

Shell - Älska bilen

I över 100 år har vi på Shell gett frihet i tanken och vi hoppas på att kunna göra det minst 100 år till. Men vad du gör med den friheten – det är helt upp till dig. Det är det bara du som bestämmer. Och det är precis det vi vill visa i våra senaste filmer.

 

 

Se Shells tidigare reklamfilmer