Shell - Älska bilen

Det finns de som säger att äkta kärlek varar för evigt. Andra menar att kärlek kan avta med tiden. Hur det än är med det, så började vår kärlekshistoria för över 100 år sedan. Det var då vi slutade importera snäckskal och började tillverka drivmedel till bilar istället.

Bilen tar oss inte bara från a till ö. Nej, bilens betydelse är mycket större än så, den är en stor del av livets stunder. Den ger oss frihet att göra det vi vill, när vi vill, hur vi vill. Den skapar förväntan och bidrar till känslor som fastnar som minnen. Den ger oss de där ögonblicken som vi vill återvända till. Nu. Och igen.

Inne i bilen försätter vi oss i en stämning av förväntan och nöjdhet, precis där i stunden och inför vad som komma skall. I bilen räcker det med att bara vara.

Det finns de som säger att äkta kärlek varar för evigt. Andra menar att kärlek kan avta med tiden. Vår kärlekshistoria till bilen började för över 100 år sedan. Och som alltid när det kommer till kärlek, är orsaken svår att sätta ord på. Men den känsla av frihet vi kände då, den känner vi fortfarande, varje dag när vi rullar iväg

ÄLSKA BILEN

Här kan du se våra senaste reklamfilmer

Se Shells tidigare reklamfilmer