Tanka på Shell/7-Eleven,
få 1 kr/liter i rabatt på biltvätt!*

En bil som du håller ren får ett längre liv, men framförallt är den roligare att köra och visa upp. Håller du den ren och fin minskar du risken för att rost får fäste, eftersom smuts binder fukt som kan tränga ner i lacken och bilda rost. Så ett tips är att tvätta bilen ofta och ge den en rejäl omgång med vax någon gång per år.

Visst är det en extra skön känsla att köra runt i en skinande ren bil?     

Just nu får alla som tankar på Shell/7-Eleven rabatt på biltvätt. För varje liter du tankar får du 1 kr i rabatt*. På Shell/7-Eleven hittar du Carewash -  biltvätten som tar hänsyn till miljön. Idag är dessutom 71 av våra Carewash biltvättar Svanenmärkta och vi arbetar ständigt för att fler och fler ska bli det. Det gör Shell/7-Eleven till den kedja som erbjuder flest miljömärkta biltvättar i hela Sverige!

 

Behöver du hyra bil?

Behöver du hyra släpvagn?

På 25 av våra Shell/7-Eleven stationer har vi även utlämning av Europcar.
Du hittar dem enkelt via vår karta

Boka din släpkärra på Shell/7-Eleven direkt via vår onlinefunktion. Du bokar enkelt din släpvagn via vår bokningstjänst 


*Erbjudandet gäller t o m 2017-05-21 på Shell/7-Elevenstationer i Sverige med biltvätt. Rabatten gäller för tvättprogrammen L och XL. Max 70 kr rabatt (motsvarande 70 liter drivmedel). Tvättrabatten ges vid tankningstillfället. Tvätten måste nyttjas enligt den lokala stationens bestämmelser. *71 st. av Shell/7-Elevens 86 st. Carewashtvättar är Svanenmärkta (2017-02-20). Vi reserverar oss för ev. tryckfel och lokala avvikelser.*71 av våra tvättar är svanenmärkta per den 2016-12-05