Mot nya mål

Vad packar du bilen full med i vinter? Kanske är det skidor, pjäxor och sportlovssugna barn på väg mot härliga stunder i backen. Oavsett ditt mål börjar de bästa resorna alltid med ett stopp. På Shell finns allt du behöver. Drivmedel förstås men också den där spolarvätskan och isskrapan som kan behövas. Så välkommen in för att fylla på med energi, både för bil och passagerare.

Hitta din närmaste Shellstation.

Shell - Älska bilen

Det finns de som säger att äkta kärlek varar för evigt. Andra menar att kärlek kan avta med tiden. Vår kärlekshistoria till bilen började för över 100 år sedan. Och som alltid när det kommer till kärlek, är orsaken svår att sätta ord på. Men den känsla av frihet vi kände då, den känner vi fortfarande, varje dag när vi rullar iväg.

Bilen tar oss inte bara från a till ö. Nej, bilens betydelse är mycket större än så, den är en stor del av livets stunder. Den ger oss frihet att göra det vi vill, när vi vill, hur vi vill. Den skapar förväntan och bidrar till känslor som fastnar som minnen. Den ger oss de där ögonblicken som vi vill återvända till. Nu. Och igen.

Inne i bilen försätter vi oss i en stämning av förväntan och nöjdhet, precis där i stunden och inför vad som komma skall. I bilen räcker det med att bara vara.

ÄLSKA BILEN

Här kan du se våra senaste reklamfilmer

Se Shells tidigare reklamfilmer